Αναπληρώσεις χαμένων μαθημάτων, εξετάσεων, απεργίες, κ.λπ.

Επειδή όλα μπορούν να συμβούν, είτε σε μένα, είτε στο προσωπικό του εργαστηρίου Η/Υ, μερικές φορές χρειάζεται μερική αναπροσαρμογή του προγράμματος μαθημάτων και εργαστηρίων.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να λείψω από ένα μάθημα λόγω συμμετοχής μου σε κάποιο συνέδριο, ή απλά αν αρρωστήσω κτλ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρξει ανακοίνωση αναπλήρωσης, όσο γίνεται πιο έγκαιρα. Κανένα απολύτως μάθημα δε χάνεται με δική μου ευθύνη. Αν λείψω, θα το αναπληρώσουμε σίγουρα.

  1. Ποτέ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δε συμμετέχω σε απεργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα. Το μέλλον είναι βέβαια άγνωστο, αλλά μην παρασύρεστε από τον καθένα για δήθεν απεργίες κτλ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο (δύσκολα βέβαια) θα πρέπει να δείτε ανακοίνωση με τη δική μου υπογραφή, και όχι ανακοίνωση του οποιουδήποτε συνδικαλιστικού φορέα (ΠΟΣΔΕΠ, ΑΔΕΔΥ κτλ).
  2. Μην περιμένετε άδικα να αναπληρώσω χαμένα μαθήματα, εξετάσεις κτλ, που χάθηκαν με δική σας ευθύνη. Αν εγ-καταλείψετε τη σχολή σας, πάτε εκδρομή, πάτε στη μαμά σας, δεν ξυπνήσετε στην ώρα σας κτλ, τότε ο χρόνος δε γυρνάει πίσω. Του χρόνου πάλι με υγεία!
  3. Σε περίπτωση που χάσετε τις εξετάσεις λόγω ασθενείας, φροντίστε να προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από το νοσοκομείο, διάγνωση, εξιτήριο κτλ.
  4. Σε περίπτωση που πρόκειται να απουσιάσετε από τις εξετάσεις για άλλα λόγο, πχ συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες του πανεπιστημίου, προγραμματισμένη εγχείρηση, κτλ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο, αλλά όσο νωρίτερα το ξέρω, τόσο το καλύτερο.
  5. Μη μου ζητάτε άσκοπα να ακυρώσω το μάθημα επειδή ο φοιτητικός σύλλογος έχει συνέλευση ή οτιδήποτε άλλο. Να πάτε όπου θέλετε βέβαια, αλλά εγώ δεν ακυρώνω τίποτα.
  6. Γενικά, να έχετε υπ' όψιν σας πως τηρώ το ακαδημαϊκό πρόγραμμα, έναρξη/λήξη εξαμήνου, εξετάσεις κτλ, απαρέγκλιτα.