Ώρες γραφείου

Γεια σας,

Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να μιλήσουμε από κοντά μπορείτε να με βρείτε στο γραφείο κάθε Τρίτη 13:30-14:30 και Τετάρτη 14:00-15:00. Για το εαρινό εξάμηνο 2023-24 αυτό ισχύει από 26 Φεβρουαρίου 2024 έως και 31 Mαΐου 2024, με εξαίρεση τις αργίες όπως ορίζονται από το Πανεπιστήμιο (Πάσχα, Χριστούγεννα, Εθνικές γιορτές, κλπ) ή ημέρες απουσίες μου στο εξωτερικό (ενημερωθείτε από τις ανακοινώσεις).

Αν ο λόγος είναι σοβαρός καλό θα ήταν να μου γράψετε δυο λόγια με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πριν συζητήσουμε από κοντά. Προτιμήστε το λογαριασμό σας από το πανεπιστήμιο, σχεδόν ποτέ δε διαβάζω μηνύματα από άγνωστους αποστολείς.

Πέρα από πιθανές απορίες και ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα, μη διστάσετε να μου μιλήσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στις σπουδές σας. Δεν λύνω όλα τα προβλήματα του κόσμου, αλλά αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω, καλό είναι να το ξέρω εκ των προτέρων. Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την υγεία ή τη γενικότερη κατάστασή σας που σας εμποδίζει από την παρακολούθηση και μελέτη του μαθήματος, πρέπει να γνωρίζω το συντομότερο δυνατό. Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής, είναι πλέον αργά.....

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με το μάθημα, μην έρθετε χωρίς το τετράδιο των σημειώσεων σας. Είναι άσκοπο.

Από την άλλη αν έχετε κάτι έξυπνο ή ενδιαφέρον να συζητήσουμε γύρω από την επιστήμη και τις σπουδές, σχετικό ή άσχετο με το μάθημα, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι.

Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν σεβόσασταν το δικαίωμά μου στην αδιατάρακτη εργασία σε μέρες και ώρες που δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση.

Με αγάπη,
Αθανάσιος Σταυρακούδης