Συστατικές επιστολές

Από ένα τμήμα Οικονομικών Επιστημών ίσως είναι προτιμότερο να πάρετε συστατική επιστολή από κάποιο άλλο συνάδελφο.

Αν παρ' όλα αυτά το επιθυμείτε, δίνω σε όσες και όσους το αξίζουν συστατική επιστολή με ιδαίτερη χαρά και ευχαρίστηση.

Αν είστε τελειόφοιτη/ος και χρειάζεστε συστατική επιστολή για εργασία, μεταπτυχιακό κτλ θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει με επιτυχία τουλάχιστον ένα από δύο μαθήματα επιλογής (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές III, IV) που διδάσκω. Διαφορετικά η γνώση μου για εσάς θεωρείται ελλιπής, και πιστέψτε με, κανείς δεν κοιτάει συστατική επιστολή φοιτητή 4ου έτους ή πτυχιούχου, από καθηγητή που είχε στο πρώτο έτος!

Στο τέλος του πρώτου έτους, αν ο μέσος όρος στα δύο μαθήματα που διδάσκω είναι μεγαλύτερος ή ίσος του 8.5, μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστατική επιστολή. Πιθανά να μη τη χρειαστείτε πουθενά, είναι μια (τουλάχιστον ηθική) επιβράβευση των προσπαθειών σας.

Πέρα από τους βαθμούς σας, κάθε συστατική επιστολή έχει μια κατάταξή σας σε σχετικό βαθμό ως προς την τάξη σας: πχ στο κορυφαίο 5% της τάξης του 2007.

Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορούμε να συζητήσουμε αν και πως μπορώ να σας βοηθήσω. Η συστατική επιστολή ωστόσο προϋποθέτει κάποια επαφή και γνωριμία μέσα από μαθήματα, πέρα από την βαθμολογική επίδοση.