Βοήθεια για τη σύνδεση με την ιστοσελίδα stavrakoudis.econ.uoi.gr

Στο μεγαλύτερο μέρος του ιστότοπου υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση. Σε κάποιες επιμέρους σελίδες ωστόσο, η πρόσβαση συνεχίζει να είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται ή ενδείκνυται η πιστοποίηση του χρήστη.

Αν χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες μαθημάτων κατά τη διάρκεια του εξαμήνου που διδάσκω το αντίστοιχο μάθημα, σας ενθαρρύνω να το κάνετε πάντα μετά από πιστοποίηση, εισάγοντας τον αριθμό μητρώου και το συνθηματικό σας. Αυτό δεν είναι βέβαια απαραίτητο. Αλλά, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης (σχόλια, ψηφοφορίες, κτλ) και αξιοποιώντας την ανάλυση χρήσης των ιστοσελίδων (υποτυπώδες data-mining) μπορώ να σας βοηθήσω περισσότερο στην οργάνωση της μελέτης σας.

Η σύνδεση σας είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή σας σε εξετάσεις των μαθημάτων που διδάσκω.

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι ανάλογο, χωρίς να είστε φοιτήτρια ή φοιτητής στο Οικονομικό Ιωαννίνων, είστε επίσης ελεύθερη/ος να το κάνετε.

Σας θυμίσω επίσης πως το τμήμα Δημοσκοπήσεων και οι Ανακοινώσεις Τοίχου, απαιτούν πιστοποίηση. Και τα δύο αυτά έχουν ενημερωτικό-χιουμοριστικό σκοπό και δεν συνδέονται με το περιεχόμενο κανενός μαθήματος.

Οδηγίες για τη σύνδεσή σας

  1. Για τη σύνδεσή σας θα χρειαστείτε, όπως και αλλού, ένα όνομα χρήση (username) και ένα συνθηματικό (password)
  2. Για την απλή ανάγνωση του περιεχομένου δε χρειάζεστε σύνδεση. Για πολλές άλλες λειτουργίες, όπως είναι η λήψη συνοδευτικών αρχείων, η συμμετοχή σε σχόλια, ψηφοφορίες, αναζήτηση βοήθειας κτλ θα πρέπει να συνδεθείτε.
  3. Αν είστε φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η εγγραφή στην ιστοσελίδα γίνεται αυτόματα, 2-3 μέρες τη λήξη των εγγραφών κάθε Σεπτέμβριο. Σε αυτή την περίπτωση:
  4. Αν είστε επισκέπτης της ιστοσελίδας από άλλο χώρο (όχι φοιτητής του Οικονομικού) και χρειάζεστε πρόσβαση στην ιστοσελίδα, ακολουθείστε τη διαδικασία εγγραφής
  5. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email σας ως όνομα χρήστη
  6. Τα στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα δεν μοιράζονται με κανέναν τρίτο
  7. Μην δίνεται το συνθηματικό σας σε τρίτους. Η πρόσβαση σας εκχωρείται για προσωπική σας χρήση. Μάθετε να ζείτε με ασφάλεια στο διαδίκτυο.