Εδώ θα βρείτε ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος στις οποίες μπορείτε να δώσετε προαιρετικά την απάντησή σας Η συμμετοχή σας στις δημοσκοπήσεις είναι παντελώς άσχετη με τη συμμετοχή σας στο μάθημα

Ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται η σύνδεσή σας για την ψηφοφορία είναι απλά για να καταμετρηθεί μόνο μία φορά η ψήφος του καθενός. Η απάντησή σας καταγράφεται αλλά δεν δημοσιοποιείται η προσωπική σας ψήφος. Επίσης, μπορέι να ξαναψηφίσετε όσο είναι ανοιχτή η δημοσκόπηση: η παλιά ψήφος σας θα τροποποιηθεί, χωρίς να καταγραφεί διπλή ψήφος!

Η ψηφοφορία μέσω αυτής της ιστοσελίδας εξυπηρετεί το διάλογο και την αναζήτηση σε ακαδημαϊκά ή/και χιουμοριστικά πλαίσια.

Απαγορεύεται κάθε εμπορική εκμετάλλευση των αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα κάθε δημοσκόπησης δημοσιεύονται εδώ μετά τη λήξη της.

Απαιτείται η σύνδεσή σας για την προβολή του περιεχομένου

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο stavrakoudis.econ.uoi.gr, ο οποίος διατηρείται από τον Αθανάσιο Σταυρακούδη, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η παραπέρα πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίας απαιτεί πιστοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε το σύνδεσμο "Βοήθεια"

Φιλικά,
Αθανάσιος Σταυρακούδης


cannot execute lg query