Η ώρα είναι:

Πίνακας ανακοινώσεων

Θέμα: Διακοπή διαλέξων (COVID19) - online μαθήματα
Ημερομηνία ανάρτησης : 10/03/2020
Ισχύει μέχρι : 30/06/2020

Γεια σας,

2/6/2020
Η εργασία του πληθυσμού παραδόθηκε χθες 1/6. Δεν μπόρεσα να βρω όλες και όλους στις κλήσεις. Ωστόσο, έχω λάβει όλες τις εργασίες. Αν χρειάζεται να διορθώσετε κάτι, θα το κάνουμε αργότερα. Προς το παρόν κρατήστε τις αλλαγές σε δικά σας αρχεία.
Την εργασία της αγροτικής οικονομίας την παρέλαβα σήμερα. Όσες και όσοι είστε σε αυτή την εργασία θα σας καλέσω (teams) την Παρασκευή 11πμ-1μμ.
Εκεί όπου έχουμε πρόβλημα (σοβαρό) είναι στην εργασία με τους καταλόγους προσφύγων. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν email αποστολής που δεν ανήκουν σε φοιτητές του οικονομικού. Houston, we have a problem.

29/5/2020
Οδηγίες για πρόσβαση στη βάση δεδομένων sakila Η βάση δεδομένων sakila. Η πρόοδος του μαθήματος θα γίνει με ερωτήματα σε αυτή τη βάση δεδομένων.
Τη Δευτέρα 1/6 1μμ, όσες και όσοι είστε στην εργασία με τον πληθυσμό, μπορείτε να συνδεθείτε για την παράδοσή της και σχετικές ερωτήσεις. Θα χρειαστεί να έχετε σύνδεση με κάμερα.
Αντίστοιχα, θα μπορείτε να συνθεδείτε την Τετάρτη 3/6, 10πμ, για την εργασία αγροτικής οικονομίας.

28/5/2020
Μερικά από συννενόηση με το ΥΠΕΣ και τη διεύθυνση εκλογών, έλαβα τελικά τα αντίστοιχα αρχεία. Δεν ήταν δική μου δουλειά. Δική σας ήταν η εργασία. Όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να τελειώσετε την εργασία σας κάντε το τώρα. Η εργασία αυτή παρατείνετε έως και 27/6, όπως και η εργασία καταλόγων προσφύγων. Για την εργασία εκλογικών αποτελεσμάτων:

 1. Εκλογές 1964
 2. Δημοψήφισμα 1974
 3. Εκλογές 1974
 4. Εκλογές 1977, τόμος Α
 5. Εκλογές 1977, τόμος Β
 6. Εκλογές 1977, τόμος Γ
 7. Εκλογές 1977, τόμος Δ

27/5/2020
Το σημερινό μάθημα 9-11πμ δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα τα πούμε για τελευταία φορά την Παρασκευή 29/5, 11πμ1-μμ.

22/5/2020
Ο ιστότοπος των εκλογών λειτουργεί και πάλι. Σας παρακαλώ κατεβάστε ό,τι χρειάζεστε και κρατήστε το.

20/5/2020
Περίπου 1/4 των σελίδων καταγραφής προσφύγων που έχετε στείλει είναι άκυρο. Είτε έχετε αλλάξει τη δομή του πίνακα (προσθήκη/διαγραφή στηλών), είστε εισάγετε μη έγκυρες τιμές, τιμές που δεν ανήκουν στο πεδίο ορισμού. Ασφαλώς και υπάρχει χρόνος για διορθώσεις. Αυτό που δεν υπάρχει είναι χρόνος να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια.

19/5/2020
Εργασία για τον πληθυσμό: Όσες και όσοι είστε στην εργασία για την πληθυσμό θα χρειαστεί να προσθέσετε στην στήλη KOD20 στο φύλλο notfound τον τετραψήφιο κωδικό της επαρχίας στην οποία ανήκει ο οικισμός. Το κωδικό τον βάζουμε όπως είναι στο φύλλο εργασίας, το PDF δεν έχει κωδικούς. Ο κωδικός επαρχίας είναι τα 4 πρώτα ψηφία από το KOD20.
Η εργασία του πληθυσμού είνα η πρώτη που θα ληφθεί για βαθμολόγηση, παρακαλώ κάντε το σύντομα.

15/5/2020
Ενημερώστε σας παρακαλώ τα στοιχεία στο προφίλ σας. Συμπληρώστε ένα δεύτερο email, αυτό είναι σημαντικό. Κάντε το άμεσα.
Επίσης, ενημερώστε τηλέφωνο ή/και φωτογραφία. Την ημέρα της πρόοδου/εξέτασης θα καλέσω κάποιες/ους από εσάς είτε τηλεφωνικά είτε με βιντεοκλήση (MS teams) για λόγους πιστοποίησης. Μετά την εξέταση τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα διαγράψετε.

14/5/2020
Εργασία 2020: Έχουν ανανεωθεί αρκετές από τις οδηγίες για τις εργασίες σας. Παρακαλώ ελέγξτε.
Έχουν επίσης δοθεί παράδειγμα λήψης και ελέγχου των δεδομένων. Η βαθμολόγηση της εργασίας θα γίνει με παρόμοιο τρόπο (με περισσότερα κριτήρια ακεραιότητας δεδομένων). Παρακαλώ ελέγξτε.

Για απορίες σχετικά με την εργασία αγροτικής οικονομίας συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα με το ερώτημά σας εδώ. Ο κ. Αλέξανδρος Γκεσούλης (συνεργάτης του ΕΕΠΥΟ) θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας (εντός 2-3 ημερών).

13/5/2020
Η online έκδοση της βάσης δεδομένων sakila είναι εδώ. Σύνδεση με username: root. Κενό password.
Το σύστημα διαθέτει πολλές βάσεις δεδομένων. Η sakila είναι αυτή που θα χρησιμοποιήσουμε στην πρόοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες την Παρασκευή 15/5.

12/5/2020
Έχω επικοινωνήσει με το ΥΠΕΣ σχετικά με τον ιστότοπο εκλογικών αποτελεσμάτων. Υπάρχει κάποια βλάβη, αναμένουμε τη διόρθωσή της. Αν ανοίξει και πάλι, παρακαλώ κατεβάστε τα αντίστοιχα αρχεία. Το ίδιο κάνετε και όσες/οι δουλεύετε με την ΕΛΣΤΑΤ. Ποτέ δεν ξέρεις...

Για απορίες σχετικά με την εργασία καταγραφή προσφύγων, κυρίως όσο αναφορά τις λέξεις και τους χαρακτήρες που δεν φαίνονται καλά, είναι δυσανάγνωστος ο γραφικός χαρακτήρας, κλπ, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα εδώ. Η κ. Μαριάννα Σπέη θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας (εντός 2-3 ημερών).

11/5/2020
Όλες οι εργασίες περνάμε από σήμερα σε φάση δοκιμαστικής βαθμολόγησης. Δεν είναι κάτι που σας αφορά άμεσα, αν έχετε προχωρήσει έστω και λίγο την εργασία σας. Αφορά όμως τον τρόπο βαθμολόγησής της. Προφανώς έχετε ακόμη καιρό για την ολοκληρώσετε.

Πρόβλημα υπάρχει ωστόσο σε όσες και όσους δεν έχετε κάνει ακόμη τίποτα. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα να βαθμολογηθούν τελευταία στιγμή τόσες πολλές εργασίες θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον το 10% της εργασίας έως την άλλη Δευτέρα 18/5. Διαφορετικά δεν θα έχω τρόπο να βαθμολογήσω την εργασία. Διευκρινίζω πως η παρούσα βαθμολόγηση είναι τελείως δοκιμαστική, δεν σας αφορά, δεν είναι ο τελικός βαθμός σας.

Οι εγκαταλελειμμένες εργασίες θα δοθούν σε άλλους. Οι 5 μονάδες για την υπάρχουσα εργασία ισχύουν στο ακέραιο. Όποια και όποιος θέλει θα μπορεί να πάρει κάτι επιπλέον, φυσικά με επιπλέον βαθμό.

Σε μερικές περιπτώσεις η πρόσβαση στα PDF της ΕΛΣΤΑΤ ή του ΥΠΕΣ μπορεί να μην λειτουργεί προσωρινά. Δεν είναι κάτι στο οποίο μπορώ να επέμβω. Σας υπενθυμίζω πως επειδή πρόκειται για δική σας εργασία καλό είναι να κατεβάσετε αυτά τα αρχεία. Απλό.

Σε μερικές περιπτώσεις υπάρχουν ελείψεις στοιχείων, πχ δεν υπάρχουν κάποιες σελίδες στα PDF, κλπ. Αν η ελείψεις είναι μικρές, αφορούν λιγότερο από το 10% της εργασίας σας, τότε το αγνοούμε. Θα είναι σαν να το έχετε κάνει. Διαφορετικά θα σας δοθεί κάτι αντίστοιχο από κάπου αλλού.

8/5/2020
Όσες και όσοι είστε στην εργασία με τον πληθυσμό δείτε το χάρτη με τους οικισμούς εδώ: Απογραφή ΕΣΥΕ 1889-1896. Ελέγξτε για πιθανά σφάλματα.

7/5/2020
Έχει ολοκληρωθεί η ανάθεση σελίδων στην εργασία καταγραφής προσφύγων. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, αν δεν έχετε κάνει τουλάχιστον 5 σελίδες έως 20/5, δηλαδή τουλάχιστον το 10% της εργασίας, θα γίνει ανάθεση σελίδων σε άλλους. Δυστυχώς δεν υπάρχει άπειρη δεξαμενή εργασιών.

Στη σελίδα Ονομαστικός κατάλογος προσφύγων (Οι.Ομ.Κω.) θα βρείτε επίσης κάποιες πιθανές προσθήκες στον κωδικό IDA. Οι προτάσεις βασίζονται σε αυτόματες διαδικασίες, δεν είναι 100% σωστές. Ελέγξτε τον κωδικό IDA στον κατάλογο Κατάλογο ενοριών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αν ταιριάζει το όνομα κοινότητας και επαρχίας συμπληρώστε το στο φύλλο σας.

24/4/2020
Την επόμενη εβδομάδα, 29/4, θα ασχοληθούμε με δεδομένα αποθηκευμένα σε λογιστικά φύλλα, xlsx, ods, csv, ή (κυρίως) σε λογιστικά φύλλα google. Δείτε την προαναγγελία εδώ: Meet Jenny Bryan.
Χρήσιμο για την ανάλυση και τον έλεγχο των δεδομένων της εργασίας σας.

21/4/2020
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη.
Το αυριανό μάθημα (22/4) είναι σχετικό σύντομο. Επιπλέον ενσωματωμένες συναρτήσεις SQL. Μετά το τέλος του μπορούμε να δούμε κάποιες ερωτήσεις που έχετε σχετικά με την εργασία εκλογικών αποτελεσμάτων.

17/4/2020
Από τα αρχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την αγροτική οικονομία λείπουν κάποιες σελίδες/περιοχές. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε και. Θα το λύσουμε (αν το λύσουμε) αργότερα. Υπομονή.
Σχετικά με την εργασία προσφύγων έχει γίνει κάποια ενημέρωση σχετικά με τη στήλη επαρχία. Δείτε εδώ: Ονομαστικός κατάλογος προσφύγων (Οι.Ομ.Κω.).

15/4/2020
Η ποιότητα σύνδεσης στο teams δεν ήταν καλή στο 2ο μισό της 2ης ώρας. Θα τα ξαναπούμε στο επόμενο μάθημα 24/4.

13/4/2020
Την τετάρτη 15/4 μετά το μάθημα θα πούμε δυο λόγια για την εργασία του ονομαστικού καταλόγου. Δείτε επίσης εδώ Ονομαστικός κατάλογος προσφύγων (Οι.Ομ.Κω.) σχετικά με την συμπλήρωση του κωδικού IDA. Από τις 81 σελίδες που έχετε στείλει οι 57 είναι λάθος. Ξαναδιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες.

11/4/2020
Έχει γίνει ανάθεση της εργασίας του ονομαστικού καταλόγου προσφύγων σε όσες και όσους συμπλήρωσαν τη δοκιμαστική σελίδα. Έχουν γίνει μικρές αλλαγές στις οδηγίες. Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες είναι εδώ: Ονομαστικός κατάλογος προσφύγων (Οι.Ομ.Κω.).

10/4/2020
Παρέλαβα σήμερα 10/4 το αρχείο ονομαστικού καταλόγου. Η διανομή της εργασίας θα γίνει έως τη Δευτέρα 13/4 σε όσες και όσους έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία της δοκιμαστικής σελίδας. Ξαναδείτε τη Δευτέρα αυτή την ανακοίνωση για περισσότερες λεπτομέρειες.

7/4/2020
Μετά από σχετική απόφαση της συγκλήτου, μαθήματα θα γίνουν κανονικά έως την τετάρτη 15/4. Μετά το Πάσχα τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 22/4.

7/4/2020
Καταληκτικές ημερομηνίες για τις εργασίες:

 1. 31/5/2020, Πληθυσμός
 2. 31/5/2020, Αγροτική οικονομία
 3. 31/5/2020, Εκλογές
 4. 28/6/2020, Ονομαστικός κατάλογος

6/4/2020
Για ερωτήσεις σχετικά με την εργασία, συμπληρώστε τη φόρμα. Απαιτείται σύνδεση με το πανεπιστημιακό σας email. Απαντήσεις δίνονται περιοδικά μετά από συλλογή και επεξεργασία παρόμοιων ερωτημάτων.

6/4/2020
Επανάληψη σχετικά με την εργασία:

 1. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία αφού συνδεθούμε με το πανεπιστημιακό email. Αν δεν μπορούμε να το κάνουε αφήνουμε την εργασία για του χρόνου. Τόσο απλό.
 2. Δεν στέλνουμε αιτήματα πρόσβασης ή διαμοιρασμού του φύλλου εργασίας. Αν συνεχίσουμε να το κάνουμε μετά την 7η Απριλίου σημαίνει πως θέλουμε να διαγράψουμε τη συμμετοχή μας στην εργασία. Τόσο απλό.
 3. Δεν στέλνουμε πουθενά την εργασία. Αν μας ζητηθεί κάτι το κάνουμε, αν δεν μας ζητηθεί δεν το κάνουμε. Τόσο απλό.
 4. Συμπηρώνουμε τα στοιχεία εκεί όπου μας έχει ζητηθεί, όχι όπου νομίζουμε εμείς. Τόσο απλό.
 5. Συμπηρώνουμε τα στοιχεία όπως μας έχει ζητηθεί, όχι όπως νομίζουμε εμείς. Τόσο απλό.
 6. Το υλικό της εργασίας παραλαμβάνεται αυτομάτως μία φορά τη βδομάδα. Μερικές φορές και κάθε 1 μέρα αν είναι απαραίτητο. Τόσο απλό.
 7. Το φύλλο της εργασίας σας μπορείτε να το βρείτε εδώ: Εργασία 2020

27/3/2020
Ενημέρωση σχετικά με την εργασία: Εργασία 2020

26/3/2020
Αύριο Παρασκευή 27/3 λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης μαθημάτων. Σας παρακαλώ κάντε το αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Καμία συμμετοχή σε ασκήσεις, τεστ και εργασίες δεν θα επιτραπεί αν δεν δηλώσετε το μάθημα.

24/3/2020
Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του μαθήματος, από 30/3:

 • Τετάρτη 9πμ - 11πμ, μάθημα
 • Παρασκευή 11πμ - 1μμ, μάθημα
 • Παρασκευή 1μμ - 2μμ, ώρες γραφείου, γενικά θέματα και απορίες

Την Παρασκευή 27/3 στις 11πμ θα κάνουμε επίσης δοκιμή του μαθήματος, καλό είναι να συνδεθείτε για να δούμε πως πάει. Δεν πρόκειται για κανονικό μάθημα, αλλά μπορούμε να εξερευνήσουμε δυνατότητες και πιθανά προβλήματα.

Τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα ισχύουν επίσης κανονικά. Αν χάσετε κάτι από τις κανονικές διαλέξεις, θα βρείτε το περιεχόμενο του μαθήματος εκεί.

Δυστυχώς φέτος, με την κατάσταση που υπάρχει, θα καλύψουμε μικρότερη ύλη και θα έχουμε λιγότερο χρόνο για απορίες και ασκήσεις. Έτσι, αν και ποτέ δεν το σύστησα στο παρελθόν, φετος καλό θα ήταν να έχετε όλες και όλοι το βιβλίο Βάσεις Δεδομένων και SQL Μια πρακτική Προσέγγιση. Δεν είναι καλύτερο από τα άλλα, είναι πιο πρακτικό κάτω από τις δεδομένες συνθήκες. Από το κεφάλαιο 26 του βιβλίου θα είναι η πρόοδος SQL που θα δώσετε αργότερα, πιθανά μεταξύ 20-30/5/2020.

22/3/2020
Έγινε νέα αποστολή εργασίας για την γεωργική απογραφή του 1971. Όσες και όσοι έχετε πάρει αντίστοιχο μήνυμα στις 21/3 παρακαλώ διαγράψτε το και αγνοήστε το. Δεν ισχύει. Ισχύει η ανάθεση με ημερομηνία 22/3/2020.

21/3/2020
1971: Λάθος. Ὄσες και όσοι έχετε λάβει μήνυμα για την εργασία οικονομικών στοιχείων που αφορούσε την αγροτική παραγωγή του 1971 αγνοείστε το και διαγράψτε το. Υπήρξε κάποιο λάθος στους κωδικούς ανάθεσης. Θα σας σταλεί νέο μήνυμα.

19/3/2020
Σύνδεση σε τηλεδιάσκεψη Μπορεί κανείς να ξαναδοκιμάσει μεταξύ 1:45-2μμ?
Οδηγίες του ΠΙ για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με το MS teams.
Ερωτήσεις και απαντήσεις για MS teams ή Office365.

Η δοκιμή σήμερα δεν πήγε πολύ καλά. Θα ξανακάνουμε άλλη μία την άλλη Παρασκευή. Μην ανησυχείτε, θα βρούμε την άκρη. Σήμερα ήταν απλά μια δοκιμή, αν θέλετε τη διάλεξη είναι εδώ: Ερωτήματα επιλογής SQL, λογική σύζευξη και διάζευξη, NULL, ταίριασμα κειμένου, περιοχή τιμών.

19/3/2020
Να έχετε υπόψη σας πως τα online θα γενικευτούν σύντομα σε όλο το πανεπιστήμιο. Μάλλον από τη Δευτέρα 30/3 θα γίνονται όλα έτσι. Προσπαθήστε να είστε αύριο Παρασκευή 20/3 καθώς και την άλλη Παρασκευή 27/3 εδώ. Ας κάνουμε μία δοκιμή να δούμε πως θα πάει. Η δοκιμή θα σας είναι χρήσιμη για αργότερα.

18/3/2020
Τα τεστ θα είναι πλέον διαθέσιμα από το σπίτι κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 6-7μμ.
Υπάρχει καθυστέρηση στη διανομή εργασιών, το γνωρίζω. Όσες και όσοι το έχετε δηλώσει θα πάρετε εργασία. Υπομονή, θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα. Υπολογίστε περίπου 8-10 βδομάδες, από τη μέρα που σας έγινε ανάθεση, για την καταληκτική ημερομηνία.
MS team
Το πανεπιστήμιο προωθεί τη χρήση του https://teams.microsoft.com για online διδασκαλία. Θα το δοκιμάσουμε την Παρασκευή 20/3 στις 11πμ. Θα το δείτε πιθανά και σε άλλα μαθήματα. Δοκιμάστε να συνδεθείτε με το λογαριασμό του πανεπιστημίου.

17/3/2020
Το μάθημα Διαχείριση Δεδομένων και Βάσεις Δεδομένων θα γίνεται πλέον διαδικτυακά. Παρακολουθήστε τις βιντεοσκοπημένες διαλέξεις Διαλέξεις του μαθήματος Διαχείριση Δεδομένων και Βάσεις Δεδομένων, κάντε τις ασκήσεις Ασκήσεις για το μάθημα Διαχείριση Δεδομένων και Βάσεις Δεδομένων και τα τεστ Τεστ πολλαπλής επιλογής του μαθήματος Διαχείριση Δεδομένων και Βάσεις Δεδομένων. Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες και θα υπάρχουν βιντεοσκοπημένες απαντήσεις.
Δυστυχώς λόγω της κατάστασης και της απουσίας από το χώρο εργασίας, δεν είμαι σε θέση να δώσω σε όλους σας τις αντίστοιχες εργασίες. Το κάνω όσο μπορώ και ο χρόνος επιτρέπει. Προφανώς και θα δοθεί αντίστοιχη παράταση. Ελέγχεται περιοδικά το email σας. Έχει δοθεί ήδη η εργασία για τις εκλογές, μέχρι και αύριο θα δοθεί η εργασία για τα οικονομικά στοιχεία και ακολουθεί η εργασία για τα δημογραφικά στοιχεία.

13/3/2020
Τα τεστ είναι ανοιχτά, μπορείτε να τα κάνετε. Θα είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη 10-11πμ και Παρασκευή 12-1μμ, δηλαδή τη 2η ώρα του μαθήματος. Προς το παρόν, όσο η κατάσταση παραμένει αυτή που είναι.

Η κατάσταση λογικά θα παραταθεί πολύ. Ωστόσο τίποτα δεν είναι γνωστό με σιγουριά. Σας παρακαλώ μην παίρνετε αψήφιστα και αλόγιστα τις οδηγίες για απομόνωση και προσωπική υγιεινή. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και μπορεί να γίνει πολύ σοβαρότερο. Καλό κουράγιο σε όλες και όλους.

Όσο μπορείτε διαβάστε, λογοτεχνία, μαθηματικά, επιστημονική φαντασία, τα μαθήματά σας, οτιδήποτε.

Ακολουθείστε τη σειρά εδώ: Διαλέξεις του μαθήματος Διαχείριση Δεδομένων και Βάσεις Δεδομένων. Όλες οι προθεσμίες που έχουν ανακοινωθεί σχετικά με το μάθημα ακυρώνονται. Προς το παρόν δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Ωστόσο κρατήστε τη μέγιστη δυνατή επαφή με το μάθημα. Όταν θα ανοίξει και πάλι το πανεπιστήμιο οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και μεγάλες. Τουλάχιστον εδώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάτι online. Χρήσιμο θα σας είναι για μια ζωή να μάθετε να κάνετε κάτι online. Νέα ανανέωση την Τρίτη 17/3.

10/3/2020

Όπως πιθανά έχετε ήδη πληροφορηθεί τα μαθήματα στα πανεπιστήμια διακόπτονται για 2 βδομάδες. Άγνωστο τι θα επακολουθήσει.

Για το μάθημα Διαχείριση Δεδομένων και Βάσεις Δεδομένων αναγκαστικά προς το παρόν θα κάνουμε χρήση των διαδικτυακών μαθημάτων. Ελπίζω σύντομα τα πράγματα να πάνε καλύτερα και να τα πούμε από κοντά. Η μετάθεση ωστόσο πολλών και ταυτόχρονων υποχρεώσεων θα φέρει δυσκολίες σε πολλούς. Σίγουρα το εξάμηνο θα πάρει παράταση, άγνωστο πόσο. Αλλά ότι γλιτώσουμε από υποχρεώσεις του μέλλοντος θα κάνει καλό σε όλους μας.

Προς τα παρόν δείτε το υπόλοιπο της διάλεξης Σχεσιακή άλγεβρα. Την Παρασκευή το πρωί, την ώρα του μαθήματος 11-13, θα μπορείτε να κάνετε ένα online τεστ πάνω στην ύλη σχεσιακό μοντέλο - σχεσιακή άλγεβρα.

Σταδιακά θα λαμβάνετε email με οδηγίες για την εργασία.

Να βλέπετε αυτή την ανακοίνωση κάθε 3-4 ημέρες για νέες ενημερώσεις.

Με αγάπη,
Αθανάσιος Σταυρακούδης


Αυτή η ανακοίνωση έχει προβληβεί 10555 φορές σε 437 επισκέπτες