Η ώρα είναι:

Ξεκίνημα με το μάθημα Εισαγωγή στα Υπολογιστικά Οικονομικά

Η πλήρης προβολή του βίντεο απαιτεί σύνδεση

Το βίντεο έχει διάρκεια 1:44:12, πιθανά να χρειάζεται λίγος χρόνος για την προβολή του.

ΗΥ-I περιγραφή απαιτήσεις στόχοι syllabus

Γενικές αρχές και κατευθύνσεις του μαθήματος Εισαγωγή στα Υπολογιστικά Οικονομικά. Το παραπάνω βίντεο είναι από τη βιντεοσκοπημένη διάλεξη στο αμφιθέατρο τον Οκτώβρη του 2013. Πρόκειται για μια γενική παρουσίαση του μαθήματος. Σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ίδια, εκτός από κάποιες αλλαγές στον τρόπο βαθμολόγησης. Δείτε προαιρετικά το βίντεο για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το τι συμβαίνει σε ένα αμφιθέατρο 1ου έτους: φασαρία.

Βίντεο από τη διάλεξη

Οι παρακάτω ασκήσεις αποτελούν μέρους του 1ου τεστ του μαθήματος.

Τεστ πολλαπλής επιλογής

Δείτε τον τρόπο βαθμολόγησης: Τρόπος εξέτασης και βαθμολόγησης του μαθήματος Εισαγωγή στα Υπολογιστικά Οικονομικά

Για να κάνετε το τεστ θα πρέπει να αξιολογήσετε (υποχρεωτικά) κάθε επιμέρους κομμάτι του μαθήματος ως προς την κατανόησή του. Η αξιολόγηση για το αν το αντίστοιχο θέμα σας φάνηκε εύκολο, ή αν σας άρεσε, είναι απολύτως προαιρετική. Βοηθάει βέβαια εμένα στο να βελτιώσω το περιεχόμενο του μαθήματος και στη συνέχεια εσάς ώστε να έχετε ένα πιο εύκολο και πιο ευχάριστο μάθημα.

Σας συνιστώ να μην επιχειρήσετε το τεστ πριν έχετε αρκετά καλή κατανόηση σε όλα τα θέματα που διαπραγματεύεται το μάθημα: Τεστ πολλαπλής επιλογής του μαθήματος Εισαγωγή στα Υπολογιστικά Οικονομικά.

Συνδεθείτε για περισσότερες δυνατότητες αλληλεπίδρασης,
σχολιασμοί, εξωτερικοί σύνδεσμοι, βοήθεια, ψηφοφορίες, αρχεία, κτλ.

Creative Commons License
Εκπαιδευτικό υλικό από τον Αθανάσιο Σταυρακούδη σας παρέχετε κάτω από την άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 License.
Σας παρακαλώ να ενημερωθείτε για κάποιους επιπλέον περιορισμούς
http://stavrakoudis.econ.uoi.gr/stavrakoudis/?iid=401.